TWOFVCE - All Dat Chu Want

TWOFVCE - All Dat Chu Want

Alles kan beter. Mark Uytterhoeven, Guy Mortier en Rob Vanoudenhoven wisten het al in de jaren negentig. En dat vond ook TWOFVCE.

In plaats van niets te doen of nieuw materiaal te schrijven, nam het Antwerpse TWOFVCE tijdens de coronamaanden de debuut-ep ‘Okinawa’ nog eens terug onder de loep en besloten ze het hele zootje te herwerken. De vier nummers werden in een nog strakker jasje gestoken en sinds september 2020 met de wereld gedeeld.

Na Donau, Taikongren en Conversations is het nu de beurt aan All Dat Chu Want om de catwalk op te lopen, een nummer over ene Russische Natasja die haar passie volgt richten Westen, maar uiteindelijk teleurgesteld terug huiswaarts keert.

En de jury knikt goedkeurend, want duurde de oorspronkelijke versie nog ongeveer vier minuten, dan werd de nieuwe versie afgeslankt tot drie minuten en twintig seconden. De aanloop werd korter gemaakt en de sprint naar de dansvloer wordt nagenoeg meteen ingezet. Ook de zang klinkt een pak frisser dan vier jaar geleden. Toffe facelift, jongens!

30 januari 2021
Marc Alenus