Grime-legende SKEPTA naar Les Ardentes

Grime-legende SKEPTA naar Les Ardentes

Na de bevestiging van DAMSO op donderdag 5 juli, is nu ook SKEPTA toegevoegd aan de affiche van zondag 8 juli van Les Ardentes 2018. 

Als ware legende in het genre is SKEPTA er letterlijk in geslaagd om de Britse grime een centrale plaats te geven op de wereldkaart van de urban music.

Door de verbluffende en de haast vanzelfsprekende manier waarop SKEPTA er als geen ander in slaagt om al meer dan tien jaar hiphop, dancehall en drum-’n-bass samen te brengen tot overtuigende composities die overlopen van energie, oefent SKEPTA eveneens een grote invloed uit op een nieuwe lichting van jonge scheuten uit het undergroundmilieu via zijn collectief ‘Boy Better Know’. Zijn vierde album ‘Konnichiwa’, uitgebracht in 2016, is de perfecte weerspiegeling van alles waar het personage voor staat: een vernieuwende en dansbare hiphop die is ontstaan vanuit een ware alternatieve cultuur.

Met het uitbrengen op het einde van dit jaar van de ep ‘Vicious’ en met de samenwerkingen met Lil B, Section Boyz, A$AP Rocky & A$AP Nast, zet SKEPTA alvast de toon voor een performance op Les Ardentes die zich nu al als historisch aankondigt.

Opgelet: De tickets VERY EARLY BIRD, te koop voor slechts 90€ voor de 4 dagen, zijn bijna uitgeput. Er is nog tijd tot 12 november om te genieten van deze uitzonderlijk gekke prijs (in plaats van de normale prijs van 125€).

Tickets www.lesardentes.be


9 november 2017
Marc Alenus