Dosis Oestrogeen voor Dranouter

Vandaag is het Internationale Vrouwendag en dus krijgt de affiche van Festival Dranouter een dosis oestrogeen toegediend! Ziehier: een nieuwe lading namen, met enkel vrouwelijke artiesten die passeren op de editie van 3 - 4 - 5 augustus 2018: Selah Sue, Zap Mama, Hannelore Bedert en Laura Cortese & The Dance Cards.

Selah Sue vindt dit jaar de weg terug naar het podium. Na Dour en Couleur Café is ze nu dus ook te vinden op de affiche van Dranouter met een quasi akoestische set.

Zap Mama heeft een nieuwe plaat, ‘Eclectic Breath’ en viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Dat wordt dus sowieso feest in de Kayam.

Hannelore Bedert verraste eind vorig jaar met haar project ‘33’ en wist onze man in DE Studio sterk te ontroeren. Benieuwd of Bedert dit ook kan in een festivaltent.

Laura Cortese & The Dance Cards tenslotte zijn vier hemelse zangstemmen, vier strijkstokken en vier keer vrouwelijk pit! De groep brengt een gewaagde en elegante mix van folk, cajun en rock-‘n-roll.

Naast de gebruikelijke dag, weekend- en combitickets kan de bezoeker ook een Natuurpunt-weekendticket kopen. Dan gaat er €5 per ticket integraal naar de werking van Natuurpunt. De bezoeker kiest dus zijn ideale ticketformule voor Festival Dranouter van 3 - 4 - 5 augustus 2018!

Alle nieuws i.v.m. Festival Dranouter is te vinden op https://www.festivaldranouter.be/

 

8 maart 2018
Marc Alenus