Bai Kamara Jr. genomineerd voor belangrijke bluesprijs

Bai Kamara Jr. & The Voodoo Sniffers is genomineerd in de categorie 'Best Acoustic Blues Album' voor de Blues Blast Music Awards 2020 (USA)

Het gebeurt niet elke dag, maar de Belgische artiest Bai Kamara Jr. is met zijn nieuwste plaat ‘Salone’ genomineerd voor een Amerikaanse award. Meer zelfs, Bai Kamara Jr. is de enige genomineerde buiten de VS voor wat betreft alle categorieën van de wedstrijd.

Dat de nominatie net in de categorie ‘Beste Acoustic Blues Album’ is, is een mooie herkenning voor Bai Kamara Jr. die deze plaat maar maakte toen hij daar klaar voor was zoals hij eerder tegen ons vertelde in dit interview. Blijkbaar is het niet alleen ons opgevallen dat het echt een pracht van een plaat is en vielen ook de kenners van Blues Blast Magazine er voor, ook al is het geen typische Amerikaanse bluesplaat. Lees onze recensie hier.

Blues Blast Magazine wordt door meer dan achtendertigduizend bluesfans gelezen over de hele wereld. Wij hebben er zoveel niet, maar elke stem telt, dus klik hier en stem. Je hebt tijd tot 5 september, maar waarom uitstellen?

Binnenkort kan je Bai Kamara Jr. & The Voodoo Sniffers ook weer live zien. Alle data vind je hier. Hieronder kan je nog eens zijn livesessie herbeleven op daFestival.

24 juli 2020
Marc Alenus