Psychonaut - Fotoreportage

Ancienne Belgique, 4 november 2022

Psychonaut - Fotoreportage

Een laaiend enthousiast publiek zorgde in de Ancienne Belgique voor een warm welkom voor Psychonaut, die het nieuwe album 'Violate Consensus Reality' officieel kwamen voorstellen.

Alle lichten werden gedoofd en midden op het podium zaten twee mensen in kleermakerszit, gezichten naar elkaar toe. Dat was de setting van opwarmer Libraëm. Het duo bracht beatbox, aan elkaar gelijmd met een soort oosterse gezangen. Het geheel bracht ons in hogere sferen en we werden meegesleept in deze ongewone muziek.

Toen we terug op aarde waren weergekeerd, schudde Huracán ons pas echt wakker. Net als in het Lamborghinimodel Huracan zat er ook hier de nodige snelheid in de muziek. We genoten van nummers met fijne wendingen van stevige riffs, drie zangstemmen en krachtige drums.

En dan stond Psychonaut op het podium, duidelijk genietend van de uitverkochte zaal. De voorstelling van het nieuwe album werd door het voltallige publiek warm onthaald. De nieuwe nummers werden met veel enthousiasme gespeeld, maar ook de oudere liedjes bleven de fans boeien. Tijdens het titelnummer van de laatste plaat werd de groep ook nog eens aangevuld met Stefanie Mannaerts van Brutus, hetgeen stevig gesmaakt werd. Afsluiter van een magische avond was debuutsingle The Fall Of Consciousness. Het melodietje bleef tot in de trein in ons hoofd zitten. 

Psychonaut @ Ancienne Belgique 4/11/2022

6 november 2022
Christel Schoepen