Lip Service - Pretty Sure

Inlandse Maatjes

Wij zijn er vrij zeker van dat jullie Lip Service ook als vriendjes willen.

Hun vorige single Toghether was ooit al een Inlands Maatje. Ondertussen won Lip Service De Beloften en Students Rock Rally en schopten ze het tot in de halve finale van de echte Rock Rally, die van Humo. Tezelfdertijd werkten ze naarstig aan een eerste ep ‘People’s People’ die er binnenkort aankomt.

Maar eerst is er al Pretty Sure, een olifant op lemen voeten die plompverloren binnen walst gemend door Kasper Cornelus die met zijn falsetstem de wobbelende stappen van de kolos overstemt. Als na een dikke minuut het refrein de song transformeert tot een onweerstaanbare indierocker denk je dat het feestgedruis losbarst, maar de onderkoelde stem van Hannah Cornelus houdt er nog even de spanning in.

De creatieve ideeën buitelen over elkaar in deze unieke song die pas de laatste dertig seconden echt voluit gaat en je uiteindelijk sprakeloos achterlaat. Wij hoorden al de titelsong waarop jullie nog een maand moeten wachten, maar we durven nu al zeggen dat het de moeite van het wachten waard zal worden, want ook dat is een ongrijpbare maar onweerstaanbare song. We zijn net als jullie nu al benieuwd naar de volledige ep.

6 februari 2019
Marc Alenus