Isolde Lasoen - Oh Dear

Isolde Lasoen - Oh Dear

Op acht maart komt het gelijknamige album uit.

Eerder kondigde Isolde Lasoen met Douce Mélancolie dat nieuwe album aan. Nu is er met de titel- en openingstrack Oh Dear een tweede single. Meer zelfs: op Spotify zijn al vier nummers te horen (zie lager).

De semi-psychedelische, seventies-noir-soundtrack-esque accenten blenden perfect met de sublieme popmelodie en dit allemaal door La Lasoen herself gecomponeerd! Een indrukwekkende titeltrack voor een Grande Dame die De Lage Landen en Frankrijk aan de voeten heeft.

In Frankrijk is het duet met Bertrand Burgalat en vorige single Douce Mélancolie uitgegroeid tot een fikse radiohit (Nova, FIP, RFI, ...) en – cérise sur le gâteau – is het album, opgenomen in de ‘Sélection FIP’ (een selectie 'albums van de maand' in diverse genres) bij de gerenommeerde Parijse radiozender met dezelfde naam. ‘Sélection FIP’ was een stevige duw in de rug voor 'Julius' en Meskerem Mees bij onze zuiderburen in 2020/2021. Dus fingers crossed (doigts croisés) voor Isolde Lasoen!

Isolde Lasoen gaat ook veel optreden, in België en in Nederland (clubshows én festivals) en misschien binnenkort dus in Parijs! Bestel de nieuwe plaat nu al!

9 februari 2023
Marc Alenus