Coyote Melon - Sebastian

Inlandse Maatjes

Binnenkort komt de tweede ep van Coyote Melon er aan. Voor de tweede single uit die ep, meer bepaald voor de videoclip ging zanger Jeroen De Gussem wel erg ver.

In januari bracht Coyote Melon herinneringen aan een warme zomerdag met hun eerste single Parking Lot Sunspot (ondertussen opgenomen op twee ‘Fresh Finds’ afspeellijsten op Spotify) uit de aankomende nieuwe ep ‘Cassablanca’. Vandaag brengen ze een tweede single daarvan uit.

Die nieuwe single heet Sebastian en die is weer een sprankelende popsong met een vleugje mysterie. Sebastian is een oude bekende, maar die wil dat om de een of andere manier niet bekennen. Duidelijk is dat er iets is misgelopen, maar wat, blijft ergens tussen de kristalheldere gitaarlijntjes toch in het duister hangen.

Dat Sebastian De Gussem niet meteen herkend in de clip (gemaakt samen met Vinyly Music Team), is niet vreemd, want die liet zich blijkbaar helemaal kaal scheren. Zelfs snor en baard ontsnapten niet aan de tondeuse. Maar wat straf is: de beelden werden omgekeerd gemonteerd wat een bevreemdend effect oplevert. Opnieuw levert Coyote Melon dus een knappe song én een spraakmakende clip af. 2019 wordt het jaar van de Coyote.

27 maart 2019
Marc Alenus