Vrijdagen zitten vol in De Zwerver

Nu Leffinge bekomen is van Leffingeleuren, is het hoog tijd om opnieuw met clubconcerten te beginnen. In oktober volgen drie vrijdagen op rij met een concert.

Beginnen doen ze in De Zwerver op vrijdag 14 oktober met een try-out van Tristan, de jonge Gentse pop-artieste die later dit jaar haar debuutplaat uitbrengt (Café De Zwerver). 

Vrijdag 21 oktober komt Steve Wynn met The Dream Syndicate op bezoek. Het is de eerste keer onder deze naam, maar Steve Wynn is natuurlijk een vaste waarde in de Zwerver, met concerten onder eigen naam (in januari nog speelde hij er solo), met The Miracle Three (met zijn vrouw Linda Pitmon op drums) of met Gutterball. Wie het archief eens wil uitpluizen, komt wellicht aan een tiental concerten. Op 10 juni kwam de knappe nieuwe Dream Syndicate-plaat ‘Ultraviolet Battle Hymns And True Confessions’ uit. Daarnaast vieren de heren ook de veertigste verjaardag van über-classic ‘The Days Of Wine And Roses’, het debuut uit ‘82. Voor de gelegenheid beloven ze een extra lange set te spelen. 

Vrijdag 28 oktober tenslotte komt de Amerikaanse surfer-gitarist Donavan Frankenreiter naar De Zwerver.

Alle info hier.

12 oktober 2022
Marc Alenus