Roadburn komt met berg nieuws

Het Tilburgse festival Roadburn, waarvan de voorverkoop ondertussen al gestart is, heeft een aantal namen aan de affiche toegevoegd.

Curator Tomas Lindberg komt met zijn eigen At The Gates ook optreden en we twijfelen er niet aan dat de band met de bijna twintigjarige carrière een fijne show zal neerzetten, of je nu fan bent van het oude of nieuwe werk. 

Ook bevestigd: Mono, onlangs nog in België. Zij zullen een speciale voorstelling brengen met het Jo Quail-kwartet, diezelfde Jo Quail duikt op bij het geplande optreden van Myrkur, die met 'Folkesange' een reeks traditionele Noorse folksongs zal brengen, afgewisseld met eigen werk. 

Maar dat is niet alles. Er zijn nog een hele reeks ronkende namen als Deaf Kids, Bossk, Rakta en The End aan de line-up toegevoegd. 

Roadburn zal doorgaan van 11 tot 14 april. Kaarten zijn ondertussen verkrijgbaar. Alle info (alsook de volledige lijst van bands) is te vinden op de webstek van Roadburn. 

Uit goede bron vernamen we dat de voorverkoop van het festival, dat eerder al uitpakte met ronkende namen als Sleep, Gore en Midnight, loopt als een trein en dat uitstel nergens goed voor is. 

27 oktober 2018
Bert Gysemans