Prachtige parel van Haley Heynderickx en Max Garcia Conover

Onlangs waren wij getuige van een geheim concert van Haley Heynderickx. Deze week verscheen een ep van haar samen met Max Garcia Conover die onrechtstreeks het gevolg is van een andere “secret gig”.

De mensen van Indies Keeping Secrets hadden vanuit Barcelona de tip gekregen om Haley Heynderickx te proberen strikken voor een show. De plaatselijke afdeling daar hadden haar al een paar keer op bezoek gehad en wilden hun Brusselse vrienden ook graag inwijden in de wereld van Heynderickx. Hoe dat afliep, lees je hier.

Ook vorig jaar deze tijd vertoefde Haley Heynderickx in de buurt van Barcelona op een boerderij samen met Max Garcia Conover, die net als zij afkomstig is van Portland, Maine. Ze waren daar te gast bij Mabel en Lieven van Son Canciones, een label dat zich specialiseert in optreden en opnames op ongewone plaatsen.

Heynderickx en Garcia Conover namen zes nummers op die terechtkwamen op de recent verschenen ep ‘Among Horses’.  De plaat opent met het ons bekende Slow Talking, dit keer met achtergrondzang van Garcia Conover, die zelf ook over een betoverende stem blijkt te beschikken.

Ontdek deze parel op Spotify en/ of bestel hem meteen bij het label via deze link.

8 oktober 2018
Marc Alenus