Line-up zaterdag van jubilerend So What’s Next Jazzfestival Eindhoven compleet

DJ Amir, The Jig, Peter Willems, Fenne en DJ All The Gin Joints toegevoegd.

Het programma van de tiende editie van het So What’s Next Jazzfestival Eindhoven is uitgebreid met DJ Amir, The Jig, DJ All The Gin Joints, en Peter Willems en Fenne, beiden winnaars van een Conservatorium Talent Award 2022. Daarmee is het programma voor de zaterdag van het driedaagse festival in en rondom Muziekgebouw Eindhoven compleet. In totaal treden deze dag meer dan vijftien acts uit binnen- en buitenland op, met zowel gerenommeerde namen als nieuw talent, waaronder Karsu, Lady Blackbird, Jazzanova en Archie Shepp Quartet.

Het zwaartepunt van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven ligt op de zaterdag, maar wordt omzoomd door een clubavond op vrijdag (in samenwerking met radiozender Sublime) en de zondag waarop het festival de stad intrekt en er optredens op diverse locaties in het centrum van Eindhoven plaats vinden. Meer informatie is te vinden op de website van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven.

 

Tickets voor So What’s Next Jazzfestival Eindhoven op zaterdag 29 oktober in Muziekgebouw Eindhoven kosten € 45,- en zijn verkrijgbaar via de website van Muziekgebouw Eindhoven.

 

12 oktober 2022
Marc Alenus