Help Consouling Sounds een handje

Het doel van deze actie is geld inzamelen om volgend jaar een nieuwe editie van het Deep Listening Festival te organiseren. 

Deep Listening is een festival waar muziek (en andere kunstvormen) en publiek zich onderdompelen in een onbekende realiteit. Maar het is en blijft een niche in de muziekwereld. En de realiteit leert ons dat daar ook kosten aan verbonden zijn. Om geld op te halen om de toekomst van dit festival te vrijwaren, opent Consouling uitzonderlijk de "kluisdeuren". In de loop der jaren verzamelde het label immers een hele reeks testpersingen, zoals die worden gemaakt voor iedere vinylrelease en worden gekeurd op details alvorens definitief in productie te gaan. Dikwijls zijn zo'n testpersingen vrij gegeerd en vormen ze zelfs een stukje geschiedenis van het label, dat ze hier met plezier aanbieden.

Via een handig systeem kan je ofwel bieden op een bepaald exemplaar of je kan ook meedingen in een soort van tombola om testpersingen te scoren. Allemaal te ingewikkeld? Je kan ook gewoon doneren in ruil voor een ticket voor het festival of om een lekkere koffie in de platenzaak te nuttigen. 

Meer details kan je vinden op de Consouling Crowdfunder pagina.

28 juni 2022
Bert Gysemans