Eerste vier namen voor Melkrock

Vzw Heelal geeft de eerste vier namen vrij voor de tweeentwintigste editie van Melkrock in Tielt. Spelen op zondag 11 augustus al zeker ten dans op op het feeƫrieke recreatiedomein Watewy: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun.

Spinvis voorstellen is eigenlijk al niet meer nodig. Erik de Jong en zijn band zijn bekend van songs als Voor Ik Vergeet, Bagagedrager, Oostende en Kom Terug en blijft de referentie als het gaat om hedendaagse Nederlandstalige kwaliteitsmuziek.

Jaguar Jaguar kent u ook al. Gisteren nog kon u hier alles lezen over hun nieuwe single. Jaguar Jaguar speelde in 2019 in een uitverkochte AB club en een bomvolle Trix in Antwerpen. Deze zomer ontbreekt ook Melkrock niet op de agenda.

Mooneye, de band rond de West-Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht, won onlangs De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met zijn vorige groep Mickey Doyle was de man met de gouden stem twee jaar geleden tevens de winnaar van de tiende editie van de Melkrock Rally.

Crayon Sun is de nieuwe psychstonerbluesband rond Aldo Struyf (Mark Lanegan Band, ex-Millionaire) en Big Dave (The Electric Kings). Hun album prijkte in menig eindejaarslijstje van onze redacteurs en live is dit een stevige en vette act!

Meer namen volgen binnenkort. De ticketverkoop van Melkrock start op 1 mei 2019 om 11u.

21 maart 2019
Marc Alenus