Clippremière: Zonen Met Vaders - Uitgezaaid

Zonen Met Vaders brengt na de release van hun eerste ep ‘Open & dicht’ (2017) hun tweede single naar buiten, vergezeld van een prachtige DIY-clip.

Liefhebbers van kwaliteitsvolle muziek moeten vaak zelf diep graven om eens iets anders tegen te komen dan Spinvis, Eefje De Visser, Yevgueni of Hannelore Bedert en als wij dan eens een pareltje tegenkomen, helpen we hen graag.

Vorig jaar bespraken we al hun ep ‘Open & Dicht’ en daarop was Uitgezaaid al een van onze favorieten. De mannen (en vrouw) van Zonen Met Vaders gaan in tegen de richting van mallemolen van elke dag en dat blijkt ook uit de mooie clip die traag en eigenzinnig is als een duurzame liefdesrelatie.

De videoclip ontstond uit een samenwerking van Lisa Tahon van Studio Sandy (Oostende) en Dries Derycke, editor bij Grid (Gent) en tevens saxofonist in de band.

De band gaat in november 2018 op minitournee met als titel ‘Bodemloos’. Een roadmovie met concerten langs geboortedorpen van de bandleden. Ze trappen af met drie podia in de buurt van Westervoort (NL).

Ondertussen is Zonen Met Vaders ook terug de Bomastudio ingedoken om te werken aan het tweede album die ‘Ogen voor een andere blik’ zal heten. Deze verwachten ze in voorjaar 2019 als een champagnefles te laten knallen.

16 september 2018
Marc Alenus