Brides Of Lucifer annuleert concert in de Lotto Arena

Binnen een kleine twee weken speelt Brides Of Lucifer ten dans op Eurosonic / Noorderslag. Hét Europese showcasefestival bij uitstek in Groningen.

Het Nederlandse concert zou de voorbode zijn van een grootse show in de Lotto Arena op 8 februari. Ondertussen is dit concert van de website van de band en uit de agenda van de Lotto Arena verdwenen.

"Wegens onvoorziene plannings en logistieke problemen, direct geralateerd aan de huidige internationaal succesvolle Scala tour, ziet Brides Of Lucifer zich genoodzaakt om de show in de Lotto Arena voor onbepaalde tijd uit te stellen. Aangezien we niet meteen een nieuwe datum kunnen bepalen worden aangekochte tickets terugbetaald bij het punt van aankoop. Brides Of Lucifer hopen jullie snel weer te zien en bedanken jullie alvast voor het begrip", klinkt het.

De band bestaat uit dertien zangeressen onder leiding van pianist Steven Kolacny, gitarist Koen Buyse en toetsenist Ives Mergaerts en brengt allerlei metalcovers. Afgelopen zomer waren ze nog te zien op Graspop Metal Meeting, Lokerse Feesten en Alcatraz festival.

Begin vorig jaar speelden ze nog in de Ancienne Belgique. Onze man was er toe ook bij en kwam aanwaaien met deze report.

5 januari 2019
Kevin Vergauwen