Von Veh - Radical Design

Von Veh - Radical Design

De band is terug op volle sterkte.

De Amsterdamse alternative indierockband Von Veh is hier al lang geen onbekende meer. Voor de fantastische single Turmoil! Turmoil! kwamen we superlatieven tekort en ook langspeler 'Undecided' kon hier op applaus rekenen. Wij zijn dus al lang geen onbesliste kiezers meer.

En wij zijn niet alleen: Von Veh wordt wordt gretig gedraaid op Pinguïn Radio en Alt FM. Ook scoorde Von Eh een nummer-één-hit in de IndieChart van IndieXL met eerder genoemde single. De vorige song Unreal bereikte eveneens de top tien en op Spotify staat de teller van dat nummer op meer dan drieënveertigduizend. Het prijkt dan ook op ruim vierhonderd playlists.

Nog geen fan? Luister dan naar nieuwste worp Radical Design. Gastdrummer Sin Banovic (Fischer-Z, Mecano, Un-Ltd) mag proberen de gierende gitaar aan de leiband te houden en een weer bezield zingende Mariska in de pas te doen lopen. Zij baseerde zich dan weer op waar gebeurde feiten en verwoordt de gedachtes die ze daarbij had, met als gemene deler: de liefde.

Inmiddels heeft Von Veh Jan Willem als vaste nieuwe drummer aangesteld. Hierdoor is Von Veh weer op volle sterkte en ready to go voor optredens.

3 juni 2024
Marc Alenus