The Guru Guru - Honestly (I Don't Feel Like Dancing)

The Guru Guru - Honestly (I Don't Feel Like Dancing)

Als je dag wat bruis kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

Op 25 juni komt ‘It’s A (Doggy Dog) World, de nieuwe ep van The Guru Guru eraan. Na (In) Snakes & Ladders (Stakes Don't Matter) is er nu een tweede single die de weg daartoe moet effenen. Die weg zal leiden tot een exclusief gratis releaseconcert op het dag van de Antwerpse muziektempel Trix, maar loopt ook via de dansvloer zo blijkt, want Honestly (I Don’t Feel Like Dancing) koppelt de gekende energie van de band aan een dansbare beat.

De ep (pre-order: hier // pre-save: hier) zal digitaal vier nieuwe song bevatten maar op de vinyl versie zullen er vier extra live tracks staan. Vier live songs van hun laatste album 'Point Fingers' zoals ze die speelden op We Are Open Festival 2020 in Trix in A'pen, vlak voor de eerste lockdown.

Alex Baker, de Britse dj van Kerrang Radio verwoordde het in de week van 19 mei, toen hij TGG bombardeerde tot band van de week, als volgt: “these guys absolutely own their sound // it's  completely unique, completely brilliant // their sound is astonishing' & catchy.” Damn right, mister Baker!

6 juni 2021
Marc Alenus