Sam De Nef & Camille Camille - Write It All Down

Sam De Nef & Camille Camille - Write It All Down

De zomer start mooi voor dit droomduo: met een nieuwe live single. De zomer zal ook mooi eindigen: in het voorprogramma van Phosphorescent en Mdou Moctar in het OLT Rivierenhof.

Sam de Nef en Camille Camille brachten eind vorig jaar een gezamenlijke debuut-ep uit en doken nadien opnieuw De Mortselarij in, de homestudio en atelierruimte van De Nef en drummer Denis. Daar namen ze een DIY live sessie op in een huiselijke sfeer. 

Ze speelden vier nummers, twee nieuwe en twee van op 'Waving'. Eén van die nieuwe nummers, Write It All Down, werd dus uitgebracht als single. In de live video zien we hoe de intieme sfeer van de sessie wordt gezet door de creatieve invulling van het decor, gedrapeerd in het wit en verlicht door een zelf geknutselde maan. Camille en broer Antoine Willemart filmden en monteerden de beelden, hetgeen de warme, tastbare sfeer van de muziek versterkt. Vriend aan huis Pieter-Jan Decraene tekende, net als bij de ep, voor de opname, mix en mastering.

Zowel deze zomer als in het najaar zijn er tal van kansen om je onder te dompelen in de warme sfeer van Sam De Nef en Camille Camille:

23/07 - Schipgatsessies Koksijde
02/08 - M-idzomer, Leuven
26/08 - OLT Antwerpen
19/10 - Café Café, Hasselt
26/10 - Nachtwacht Tielt
09/11 - CC Lokeren, Lokeren
12/11 - 30 cc, Leuven
14/11 - Concertzaak, Mechelen
15/11 - De Warande, Turnhout
16/11- CC Zottegem, Zottegem
19/12 - De Braembib, Schoten

3 juli 2024
Marc Alenus