Mooneye - Are You Lonely Too

Mooneye - Are You Lonely Too

Als de fans dit horen tijdens de online versie van Eurosonic, zou er wel eens een traantje kunnen vloeien.

Are You Lonely Too was niet voor niets het centerpiece van Mooneye’s alom geprezen debuutalbum 'Big Enough’ en een onbetwistbare fanfavourite op elke live show. Met de weidse gitaren en met zanger Michiel Libberecht in topvorm is deze track indierock op zijn best.

Ondanks het virus, gingen de tickets voor de release shows vlot over de toonbank. De AB, Trix en Handelsbeurs zagen het vijftal onder meer schitteren. Een aantal van die shows zijn verplaatst voor de intussen bekende reden, waaronder de al maanden uitverkochte show in Wilde Westen/Kreun en buitenlandse shows als Amsterdam (Paradiso), Utrecht en Berlijn.

Dit voorjaar releaset de band ook een live ep met de hoogtepunten van de show in de AB in Brussel (‘Live At Ancienne Belgique’),

Samen met labelbuddies Meskerem Mees en The Haunted Youth zal Mooneye te zien zijn op Eurosonic, dit jaar digitaal dus. Als de fans dan, eenzaam in hun bubbeltje, Are You Lonely Too zullen horen naast radiohits als Fix The Heater, Bright Lights, Thinking About Leaving en Black River, zou een zakdoekje wel eens van pas kunnen komen.

13 januari 2022
Marc Alenus