Mayorga - Girlcrush

Mayorga - Girlcrush

Het overkomt ons ook vaak, maar wij kunnen het niet zo mooi verklanken.

Het kersverse project van Helena Mayorga Paredes (Noemie Wolfs, Pavlove, Aarde aan Daan, Manngold), Trui Amerlinck (Tsar B), Charline D’Hoore (Archie X) Mayorga toverde op Leffingeleuren al een goedkeurende lach op ons gezicht. En we zijn niet de enigen die deze nieuwe girlband knuffelen.

Radio Willy, Focus Knack en Proximus Pickx zwaaiden hen al wierook toe en met enkel de single Weekend Lover onder de riem stonden ze al in de AB, Trix en dus op Leffingeleuren. De dames mogen mee op tournee met High Hi (niet moeilijk met een nummer dat High High heet) en ook u wordt vast vrolijker van nieuwe single Girlcrush.

De Wet Leg- en Cardigan-vibes springen vrolijk in het rond op deze track en het refrein kan je al na één luisterbeurt meezingen. Mayorga Paredes schreef het op weg naar huis na een nachtje stappen met haar beste vriendinnen. U kent het misschien, dat moment dat je in licht beschonken toestand naar huis wandelt en denkt: “Miljaarde, die vrouwen zie ik graag”. Yep, dubbele betekenissen zijn altijd leuker dan dubbele standaarden.

Check Facebook voor alle tourdates en volg hen op Instagram.

2 oktober 2022
Marc Alenus