Marble Sounds - The Ever After

Marble Sounds - The Ever After

Fans van Pieter Van Dessel hebben ondertussen 7 oktober in het rood omcirkeld in de agenda.

Tot dan is het nog wachten tot het vijfde album van Marble Sounds  verschijnt, vier jaar na voorganger 'The Advice To Travel Light' en singles als Never Leave My Heart, Axolotl en Quiet, dat een hoofdrol speelde in de finale van de Netflix-reeks 'Undercover'.  Alle drie, verzameld op de ep 'My Initial Intentions' met als bonus het titelnummer, verzekerden ons er al van dat er dit keer geen plaats zal zijn voor "aanvankelijke teleurstelling". Aarzel dus niet en Pre-order het album nu al.

En voor de twijfelaars: ook de nieuwe single is weer een combinatie van bezwerende piano, weidse strijkers, tedere drumslagen en Van Dessels fluweelzachte stem. Hallo, Sufjan Stevens, je hebt een Vlaamse broer! Wat de single ook duidelijk maakt, is dat er dit keer meer verwantschap zit tussen de nummers onderling. Voor wie, net als wij, nog hele albums luistert, een hele plus.

Marble Sounds gaat in november optreden in de mooiste zalen van De Lage Landen, o.a. De Roma, AB, Cactus, Het Depot, Casino, TivoliVredenburg en Handelsbeurs. Tourdata/Tickets via de link.

31 augustus 2022
Marc Alenus