Irimias Timmerman - Blauwbessen Blauwbessen Blauwbessen

Irimias Timmerman - Blauwbessen Blauwbessen Blauwbessen

Na ‘Verbeelding Zonder Verblijfsvergunning B’ volgt heel snel ‘Verbeelding Zonder Verblijfsvergunning A’. Ontdek de eerste single daaruit.

De laatste stadswandelingen van 2019 deden wij met ‘Verbeelding Zonder Verblijfsvergunning B’ van Irimias Timmerman in onze oren. Wat we van die plaat vonden, kan je trouwens hier (her)lezen.

Nog maar nauwelijks van die plaat bekomen, bereikte ons het nieuws dat Irimias al een volgend (of eerder?) album klaar heeft: ‘Verbeelding Zonder Verblijfsvergunning A’. Daaruit werd Blauwbessen Blauwbessen Blauwbessen als eerste single geplukt, een vrucht ontsproten aan de geest van Irimias na het nuttigen van een “Apfel und Amerikanische Heidelbeere Streusel Kuchen” tijdens het kijken naar “Sturm Und Liebe”, maar pas gerijpt op een plek aan een rivier in het dorp Tocaloma in Californië, USA.

Niet eerder klonk Irimias zo melancholisch en ingetogen, ja zelfs romantisch. Maar ja, ook Tijl Uilenspiegel had een Nele. Ontdek zijn poëtische ontboezemingen hieronder:

'Verbeelding Zonder Verblijfsvergunning A' zal elf tracks tellen, maar dat had u al gezien op de foto. Het album komt uit op FunFact Records.

7 januari 2020
Marc Alenus