Inlandse Maatjes 10

Inlandse Maatjes

Geen tijd gehad om de nieuwste, inlandse singles te checken? Geen nood; op onze radar doken weer een paar aardige songs op die u niet mag missen. Dit keer zijn The Prospects, Bellemont en Family Beaches onze nieuwste vriendjes.

 

 

 

 

 

foto van Marc Alenus.The Prospects

Een tijdje niets meer van vernomen, maar nu terug: de fijne Limburgse band The Prospects. Weg is de rocksound van weleer. In de plaats daarvan een hedendaags klinkende hiphopbeat inclusief vette baslijn, fijne kopstemmetjes en een catchy refrein. De band stoomt zich klaar voor de releaseshow van ‘Plastic Skin’ op 4 november in de MOD. Ondertussen is er deze eerste single:

 

Bellemontfoto van Bellemont.

Dit voorjaar verscheen het (dubbel)debuut album ‘Live Or Lavish, The Jet Sessions’ van Bellemont. Wij waren zeer positief en debuutsingle Down To The Harbour haalde meteen de playlist van Radio 1. Nu is er Don’t Wanna Know, een single waarvoor vooral Pieter Vreede de pen vasthield. De band staat vanavond en overmorgen nog op een podium in het voorprogramma van gitarist Albert Lee. Allen daarheen ,zouden wij zeggen.

foto van family beaches.Family Beaches

Simon Kremar mag dan wel in de eerste plaats een schrijver zijn, hij was ook altijd al gek van muziek (ooit schreef hij voor Indiestyle). Tegenwoordig brouwt hij ook elektronische muziek onder de nom de plum Family Beaches. Bij zijn track Child’s Play maakte Dennis Hellebaut een mooie clip. U kan van beiden genieten hieronder:

29 oktober 2017
Marc Alenus