IMAINA - All Of You (Innocence)

IMAINA - All Of You (Innocence)

In februari bracht ze haar eerste ep ‘Wounds’ uit. Nu sluit de clip van All Of You (Innocence) het verhaal over giftige relaties af. 

IMAINA, de Brusselse met Boliviaanse roots, brengt met de laatste single uit haar ep een niet alledaags liefdesverhaal. Het door hiphop beïnvloede elektropopnummer gaat in op onschuld, naïviteit en het Verlossersyndroom binnen een relatie.

“Anderen redden omdat je jezelf niet kunt redden. Dat is waar All Of You om draait", aldus de zangeres die in de clip voor het nummer 3D- en lichaamsprojecties gebruikt om een transformatieproces in beeld te brengen: de overgang van onschuld naar emancipatie. In samenwerking met 3D-artiest en regisseur Remi Datroa presenteert IMAINA een minimalistische clip met veel betekenis en symboliek rondom zelfonderzoek, zelfbescherming en bevrijding.

De zangeres, die telkens gebruik maakt van nieuwe pruiken om alter ego's te creëren, lijkt zo ruimte te scheppen om erg persoonlijke nummers te brengen in een modern jasje. Dat toonden we je al met de clip van Glass Box. Als je haar nog niet ontdekte, is dit je kans.

8 juni 2021
Marc Alenus