Imaginary Family - We Are Not Lost

Imaginary Family - We Are Not Lost

Na elf jaar dook het project van Joanna Isselé dit jaar weer op. Met deze single, zijn we al aan de derde toe van dit jaar.

Imaginary Family - geen familie van Imaginary Sister - bracht in 2012 de ep 'Hidden' uit, bij de smaakmakers van Unday Records.  In april dook de band terug op met How We Have Changed, wat later gevolgd door Mirage en begin oktober door We Are Not Lost, de single die nu ook een clip kreeg met tekeningen van haar man Ben Verschooris.

Joanna Isselé: "Ik heb dit nummer lang geleden geschreven, in een tijd dat mijn perfectionisme me ervan weerhield mijn masterscriptie af te maken en ik geen baan kon vinden omdat niemand op de arbeidsmarkt op zoek was naar iemand zonder diploma. Ik wist niet meer welke kant mijn leven op moest. Het was als een boodschap aan mezelf om door te gaan en niet op te geven en te accepteren dat niet alles altijd gaat zoals je wilt.".

En dat het leven hard is, bleek ook dit jaar toen haar mama in januari de diagnose kreeg van dikkedarmkanker en in september jongstleden overleed. Toch verwacht Isselé volgend jaar een album uit te brengen. Als daar nog zulke mooie nummers op staan als dit, kleurt de toekomst toch weer wat rozer.

17 oktober 2024
Marc Alenus