G A U S S - Heartbeat

G A U S S - Heartbeat

Alle harten slaan op hetzelfde ritme in de nieuwe single van G A U S S.

Wie willen we zijn? Dat vraag het elektronische trio G A U S S in zijn nieuwste single Heartbeat, tevens de titeltrack van hun album dat er aan komt in februari van dit jaar. De plaat werd mee geproducet door Frederik Segers (Stadt) en Michiel Renson (Shht) en is de opvolger van ‘Biometrical Love’ uit 2018.

"De song Heartbeat is een oproep tot liefde, Een liefde die ons verbindt, niet scheidt. Een liefde die durft te zien hoe we in wezen verbonden zijn met de natuur en met alle leven en dat deze verbinding bepaalt wie we zijn. Dus wie willen we zijn?" aldus de band.

Geen vrijblijvende track dus, maar wel een mooie, met apart gebruik van elektronica, intrigerende ritmes en de betoverende stem van Mati Le Dee. En dan is er nog de clip…

In de prachtige lyric video zien we gezichten van kinderen en volwassenen in elkaar overlopen, maar ook beelden die het mooiste en het slechtste van de mens tonen en beelden van de natuur. Wat zie jij? De gelijkenissen of de verschillen? Het mooie of het lelijke? Welke kant kies jij? Ga het G A U S S vertellen op 25 januari in Het Bos te Antwerpen op op 28 januari in KIKH te Kapellen, maar kijk en luister eerst:

16 januari 2020
Marc Alenus