Buurgluurder Luka - Same Song

Buurgluurder Luka - Same Song

Singer-songwriter en muzikante Luka, die recent tekende bij Snowstar Records en eerste single Lost Today/Found Tomorrow uitbracht, kondigt vandaag haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ aan.

Met de aankondiging is ook nieuwe single Same Song uitgebracht, samen met een geanimeerde lyric video die je hieronder kan bekijken. De nieuwe single bruist meer dan de eerste en laat een lentefris geluid horen met een vage hint naar China.

Luka over de single: “Als alles continu verandert, is jezelf aanpassen de enige manier om vooruit te komen. Ik schreef dit nummer voor een paar goede vrienden die vastzaten in een loop, en probeerde zo energie te sturen die hen zou helpen om te ontsnappen aan dezelfde verhalen die ze zichzelf steeds vertelden."

Eind deze maand had Luka in Trix en De Vooruit moeten staan, maar dat kan om de gekende redenen niet doorgaan. Het album komt nu uit op 4 september, en is al te bestellen. De release wordt gevierd met een releaseshow in Paradiso, Amsterdam op 9 september.

3 april 2020
Marc Alenus