Bonzo - Too Late

Inlandse Maatjes

Wij hebben maar één bandshirt van een Belgische band en dat is er eentje van Bonzo. We waren dan ook maar wat blij toen de band deze week de stilte doorbrak.

In maart vorig jaar zagen we Bonzo nog de strijd aangaan met de eerste warme voorjaarsavond. De Linteraars (of hoe noem je de inwoners van Linter?) wonnen en wij kochten uit enthousiasme een shirt van de band. Deze week lanceerde het trio na een jaar stilte dan een nieuwe single: Too Late en die doen we graag alle eer aan door hem een paar dagen later te delen.

Veel lijkt er in dat jaar niet veranderd: Bonzo hangt nog altijd graag lekker loom in de tuinstoel, al dan niet met een lekker fris pintje binnen handbereik, al is het hier om een verloren liefde te bewenen. Too Late  is de voorbode van ‘Always Holidays’, een echte langspeler zowaar! Wanneer die uitkomt, houden de jongens voorlopig nog in de mouw van hun parka, maar de plaat is wel al volledig ingeblikt, zo verzekerden ze ons.

Op 20 september staat de band opnieuw in Trix. Dit keer in het voorprogramma van Darwin Deez. Zorg dat je op tijd bent, indian summer of niet! Bonzo levert daar trouwens de ideale soundtrack bij!

5 september 2018
Marc Alenus