Zuurstof van en voor Choux De Bruxelles

Choux de Bruxelles kan niet langer wachten om te feesten.

Zuurstof van en voor Choux De Bruxelles

Een jaar geleden kondigden we het verjaardagsfeest aan voor twintig jaar (en een beetje) Choux de Bruxelles Artist Collective. Maar het feestje ging - surprise! - niet door... Tijdens de zomer was er wel het uitverkochte ChouXS-Fest, een mini-editie met publiek op het festival PLAZEverYwhere.

En nu, exact een jaar later, willen ze op 4 april het publiek en zichzelf van extra zuurstof voorzien en organiseren ze een nieuw Choux-Fest, digitaal vanuit de VK in Molenbeek, met twee dubbelconcerten, een kortfilm ertussenin en een digitale mini-expo!

De hedendaagse jazz van Otto Kintet deelt het podium met de oriental jazz twist van 3’Ain. Daarna is er de kortfilm Yana van Sarah Baur. En Kick-ass Rootsband Jaune Toujours sluit af, samen met female fronted gipsy experience Mec Yek. Voor, tijdens en na zijn er foto's te zien van Theophane Raballand. Alles wordt gedeeld op Vimeo, Youtube en Facebook, de kortfilm enkel op Vimeo. Alles is gratis te bekijken, maar wie wil, kan de artiesten steunen met een gift via paypal of overschrijving.

Alle info vind je hier.

1 april 2021
Marc Alenus