Zinger zoekt fanfare, harmonie en/of brassband

Meer bepaald gaat het om meespelen op de single die de band binnenkort wil uitbrengen.

Die nieuwe single van Zinger zal de titel Out Of Time dragen. Frontman Pieter Deknudt geeft toelichting: "Out Of Time gaat over hoe de jeugd met creativiteit en engagement de wereld mooier kan maken. Het is een oproep om de polarisatie in de media om te buigen tot iets opbouwends. OmĀ  uit de maat te durven dansen en de problemen gewoon samen aan te pakken. Want we hebben niet zo heel veel tijd meer om in gang te schieten."

Meer bepaald waar het de fanfare, harmonie en/of brassband in kwestie aangaat, legt hij uit: "We hebben partituren uitgeschreven voor ongeveer twintig blaasinstrumenten en die zetten we gewoon op onze Facebookpagina. Blaasorkesten die willen meedoen, vragen we een leuk filmpje te maken van hun versie van de intro. Daarna gaan we met de beste inzending de studio in om alles mooi te capteren." Of er later ook een verdere samenwerking inzit voor live concerten, kan Deknudt nog niet bevestigen.

Voel je er dus iets voor om met jouw blaasorkest mee te spelen op de nieuwe Zingersingle? Bekijk het omroepfilmpje hieronder en neem contact op via mailto:zingerband@gmail.com of via Facebook.

27 januari 2020
Patrick Van Gestel