Ze kunnen al kaarten op Little Waves

Little Waves komt met eerste vier namen. Ze kunnen dus al een potje wiezen mocht er niemand opdagen, maar dat zeker niet gebeuren.

Little Waves is ondertussen al een mooie, jarenlange editie en die wordt ook in 2020 verdergezet. Voor de editie van volgend jaar werden de eerste vier (mooie) namen vandaag bekendgemaakt.

Op dezelfde dag dat de Nederlanders naar Motel Mozaique gaan, spelen in C-Mine Genk dit jaar al zeker Destroyer, Mooneye, David Keenan en Lankum. Van Dan Bejar (Destroyer) plaatsten we onlangs het mooie It Doesn’t Happen in onze Spotifylijst. Het is de tweede voorbode van het album ‘Have We Met?’ dat op 31 januari uitkomt. Eerder raakte al bekend dat Bejar die plaat op 3 mei komt voorstellen in Trix, maar nu kan je hem dus ook al (eerder) aan het werk zien in Genk.

Ook Mooneye kampeert al een tijdje bij onze favorieten honderd songs en is dus ook een goede reden om naar Little Waves af te zakken. De jonge Ierse singer-songwriter David Keenan is een nieuwkomer, maar eentje die ook al op Crossing Border zal spelen en afgaande op zijn eerste singles, eentje om zeker in het oog te houden. Hij brengt zijn landgenoten van Lankum mee, een jonge band die oude tunes opnieuw tot leven brengt. Onlangs stonden ze in Paradiso en dat werd een triomf.

4 december 2019
Marc Alenus