YellowStraps stelt nieuwe album voor in AB

Eerder dit jaar tourde deze jongen rond in Canada en Zuid-Korea en releasete hij de singles tnght, headown en MERCI (feat. Roméo Elvis en Swing).

De Belgische artiest YellowStraps heeft gloednieuwe single notice uitgebracht. Het nummer staat tevens op het debuutalbum ‘Tentacle’ dat op 27 januari 2023 verschijnt en waarop ook Blu Samu, Sofiane Pamart en Sam Wise zullen te horen zijn.

Recent verscheen YellowStraps ook op de compilatie Re:imagined II van het legendarische Blue Note-label, waarop hij als jong talent Caravan van Duke Ellingon herinterpreteerde.

Over zijn nieuwe single zegt YellowStraps: "notice is zonder twijfel de track die het meest de situatie weergeeft van een patstelling in een relatie, wat tevens de onderliggende gedachte is van het volledige album! Het weerspiegelt dat moment waarop je het gevoel hebt dat je alles hebt geprobeerd om te redden wat je hebt, maar steeds weer wordt teruggetrokken naar jezelf en je eigen gedachten zonder te weten wat je nu verder moet doen."

Op 09/02/23 stelt YellowStraps zijn album voor in de Ancienne Belgique, Brussel.

20 oktober 2022
Marc Alenus