Woodkid is (bijna) terug!

Na zes jaar afwezigheid heeft Woodkid zijn terugkeer aangekondigd in een video, die een nieuw album en een tour in 2020 belooft.

Dit moet ongeveer het beste nieuws van dit einde van het muzikale jaar zijn: Woodkid heeft een nieuw album klaar! De muzikant plaatste vandaag, woensdag 11 december 2019 een video op YouTube, waarin de zijn tweede album werd aangekondigd. Goed nieuws voor al zijn fans, die wanhopig wachtten op een teken van Yoann Lemoine, de man achter Woodkid.

In 2013, kwam zijn debuut ‘The Golden Age’ uit en dat zette hem meteen op de kaart. Ook visueel zorgde Woodkid voor een aantal opvallende, smaakvolle clips en tot in de puntjes verzorgde live shows. Daarna maakte hij nog de soundtrack voor de film ‘Desierto’, maar nu is hij toch echt klaar met een opvolger voor dat geweldige debuut. En dat hij nog niets van zijn kunsten verloren is, kan je zien in de trailer.

De Fransman maakte ook al een reeks concerten bekend in Oost-Europa. Daar liggen zijn roots. Lemoine stamt immers uit een Pools-Joodse familie. Bij ons of in zijn thuisland zijn nog geen shows aangekondigd, maar die komen er sowieso.

En laat ons ook nog eens genieten van dit:

11 december 2019
Marc Alenus