Woodblocks Festival maakt volledige line-up bekend

Van vrijdag 6 tot en met zondag 7 september kunnen liefhebbers van experimentele en elektronische muziek weer hun hart ophalen in de Brusselse Vaux-Hall.

Na de gesmaakte eerste editie van vorig jaar, krijgt het festival dus een vervolg. De organisatie berust bij Kiosk Radio. Dat online radio- en streamingplatform is sinds 2017 actief, en zendt uit vanuit een voormalig ijsjeskraam in het Warandepark, pal tussen het Koninklijk Paleis en het parlement.

Het Woodblocks Festival vindt plaats aan de andere kant van het park, aan de zijde van de Wetstraat. Voor de openingsavond, op vrijdag, werkt het festival samen met het label STROOM en staan namen als G830, Hiele, Iceboy Violet, Milan W., Sissi Rada en Temir Alcy op de affiche.

Op zaterdag en zondag zijn er in de namiddag en in de vooravond liveoptredens, op twee podia, waarna de festivalgangers de nacht kunnen ingaan met dj-sets.

Op zaterdag tekenen volgende namen present: Brother May, Daisy Ray, DJ MarcelleDonna Candy, Félicette, Lamina, Les CycladesO Ghettão (Dj Danifox, DJ Nigga Fox & DJ Firmeza), SALIMATA, Shorlax,  Susobrino,  THE FIFTH OF JULY en XOGN.

Voor zondag werden Bobby Beethoven (aka Total Freedom), Dida & DJ Startup, Fan Club Orchestra, Holy Tongue (Valentina Magaletti, Al Wootton & Susumu Mukai), JlinLazzaro, Lord TuskMala, OGMA en Warm Exit vastgelegd.

Meer info en tickets vindt u op https://nl.ra.co/events/1940690.

15 augustus 2024
Marc Goossens