Wolf Parade en meer op Autumn Falls

Zeven jaar is het geleden dat Wolf Parade nog eens in België was. Niet moeilijk, want Spencer Krug en co. trokken in 2011 de stekker uit de band. Ondertussen was die er terug in geplugd en werkte de band aan een nieuwe plaat die 'Cry Cry Cry' zal heten. Die komen de Canadezen voorstellen op 24 november in de Botanique in het kader van Autumn Falls. Hun nieuwe single Valley Boy kan je al beluisteren.

En er zijn nog nieuwe namen voor het België-brede festival: Raveyards komt op 23 september naar de Nosta in Opwijk, Zimmerman speelt dezelfde dag in Decibelz Pop Up en een dag later kan je naar Fai Baba, maar dan moet je helemaal naar L'Entrepôt in Aarlen. 

Micah P Hinson krijgt een extra show in het STUK in Leuven op 13 oktober en ook de Hong Kong Dong mag een keer extra opdraven en wel in de N9 Villa in Eeklo op 16 december.

Ook aangekondigd:

White Wine in Kultura, Luik op 16 oktober, Lambert and Tom Rogerson in de Ancienne Belgique op 29 oktober en Mighty Sands in Afsnis, Ghent op 19 november.

Autumn Falls loopt heel het najaar in zalen over heel België. De early bird-tickets zijn al de duur uit, maar gewone combi's aan 50 euro geven ook toegang tot alle concerten.

24 juli 2017
Marc Alenus