Whispering Sons en Mintzkov naar Dioniss

Deze zomer palmt Dioniss opnieuw het centrum van Sint-Denijs-Westrem in voor de twaalfde editie van hun gezellige en gratis familiefestival.

Traditioneel opent Dioniss op vrijdagavond om 17u met het zomerterras waarbij hippe muziekjes, frisse dranken en bijkletsen centraal staan. Dit jaar houden we het minder klassiek en zullen er op vrijdag al nevenactiviteiten zijn.  Eén ervan is alvast een Silent Disco. Van 20u tot 2.00u kan je stil maar intens dansen in  ‘The Chapel’.  Met slechts tweehonderd hoofdtelefoons wordt het een exclusief maar gratis feestje! Wees er dus snel bij!

Op zaterdag 3 augustus is dan de échte festivaldag. Vanaf 13u loopt een gevarieerd programma voor jong en oud. ’s Avonds is er op het hoofdpodium een niet te missen muzikale programmatie voorzien. De eerste namen voor die zaterdagavond zijn niemand minder dan Whispering Sons (ook op Rock Werchter, Dour, Rock Herk en Cactus-festival) en Mintzkov, de band rond de charismatische frontzanger Philip Bosschaerts. Mintzkov is terug van weggeweest en komt een try-out spelen op Dioniss 2019. Nu al twee bands om fier op te zijn en wees gerust, de nog komende namen doen niet onder.

Dioniss vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus in het centrum van Sint-Denijs-Westrem. De toegang is zoals altijd volledig gratis! Meer namen en activiteiten worden binnenkort bekend gemaakt.

foto: www.dioniss.be

29 maart 2019
Marc Alenus