Vijf openluchtconcerten op unieke Leuvense locaties

De Leuvense concertorganisatie INUIT introduceert INUIT EXIT, een concertreeks in openlucht die iedere zaterdag van 11 juli tot en met 8 augustus plaatsvindt. En dit op vijf unieke locaties in hartje Leuven. Op het programma staat telkens jong Belgisch talent zoals HEISA, SUMI, Teen Creeps en Noa Lee.

INUIT staat bekend om zijn intieme concertavonden op bijzondere Leuvense locaties, met Belgisch jong talent op het podium. Dat is deze zomer niet anders. De concertorganisatie wil in juli en augustus een plek creëren waar muziekliefhebbers even kunnen ontsnappen en genieten. Een exit, met andere woorden.

Het zomerprogramma INUIT EXIT, in samenwerking met Stad Leuven, strijkt elke zaterdag ergens anders neer en pronkt met tien artiesten vanuit eigen land op het programma. INUIT EXIT maakt deel uit van het programma ‘De zomer van 2020. Samen in Leuven’. Meer info vind je terug op www.zomervan2020.be. Om te voldoen aan de maatregelen bekijkt INUIT event per event hoeveel personen toegelaten kunnen worden. Voor INUIT EXIT #1 en #2 zijn alvast tickets te koop per bubbel van vijf.

Het startschot wordt gegeven op 11 juli in de gezellige binnentuin van Museum M, waar SUMI en Patches het beste van zichzelf zullen geven. Daarna volgen er optredens aan het voetbalstadion van OHL (Oud-Heverlee Leuven) op 18 juli, op het nieuwe terras van STELPLAATS op 25 juli en in de tuin van de KADOC-kapel op 1 augustus. De reeks sluit tenslotte af met een concert in het pop-up café Bar Bleu. De concertavonden showcasen steeds twee artiesten uit de alternatieve muziekscene, tegen zeer schappelijke prijzen.

11/07 : INUIT EXIT #1: SUMI + Patches                                 Museum M
18/07 : INUIT EXIT #2: Noa Lee + Vincent Coomans            aan het OHL-stadion
25/07 : INUIT EXIT #3: Flipperboys + VENTILATEUR           STELPLAATS
01/08 : INUIT EXIT #4: Teen Creeps + Stoop Kid                  KADOC-kapel
08/08 : INUIT EXIT #5: HEISA + The Haunted Youth            Bar Bleu

9 juli 2020
Marc Alenus