Vierde single uit nieuwe album Jungle is een speciale

Misschien is er nog een plekje op de kalender vrij tussen de show in Paradisio en die in de Markthalle van Hamburg.

Jungle is bij iedereen bekend met zomersingles als Keep Moving en Talk About It. Met nieuwe single Romeo gaan ze verder op dat elan. De nieuwe single is al de vierde track van het nieuwe album ‘Loving In Stereo’ (13 augustus) en een samenwerking met de New Yorkse rapper Bas.

Jungle-vrienden voor het leven J en T benaderden het maken van 'Loving In Stereo' met een open-minded omhelzing van alles wat nieuw is. Dus toen ze bevriend raakten met Bas, toen ze de affiche deelden op het Greatest Day Ever-festival in New York, was het niet meer dan logisch dat er een samenwerking zou volgen.Toch is het de allereerste keer dat Jungle een gast heeft op een album.

De begeleidende video voor Romeo werd opnieuw geregisseerd door JFC Productions (J Lloyd en Charlie Di Placido), met choreografie van Nathaniel Williams. Met behulp van dezelfde dansers die in de vorige twee video's van Jungle te zien waren, heeft het team de lichamelijkheid en de verrassende beweging vastgelegd die essentiële kenmerken zijn geworden van de visuele esthetiek van Jungle.

Op 1 februari 2022 staat Jungle in Amsterdam. Twee dagen later treedt het duo op in Hamburg.

9 juli 2021
Marc Alenus