Vier leden van Big Baby tonen eindelijk hun gezicht

Vorig jaar zag over het Kanaal een geheimzinnige baby geboren. Twee singles volgden en nu is er een derde, de laatste ook richting het debuutalbum dat later dit jaar uitkomt.

Vier leden van Big Baby tonen eindelijk hun gezicht

Big Baby is uit zijn winterslaap ontwaakt. Na Shine On en Talk About Us is het nu aan Let Your Love Come Home om de muzikale harten te stelen. Waar de eerste twee singles een hoog funkgehalte hadden en een zomerse vibe achterlieten, zet Big Baby met de nieuwe een meer rauwe winterse sfeer neer. Het stemgebruik is rauwer en de gitaar en drums klinken harder en dieper. De stem neigt nu tijdens de solozang zelfs naar die van Liam Gallagher.

Ook de videoclip valt op. Het is in lijn met de clips van de vorige singles, op dezelfde manier getekend. Alleen speelt het verhaal zich nu in de winter af in plaats van in de zomer. De mondkapjes en het Zoomen maken de clip heel actueel. In de clip onthult de band ein-de-lijk vier van de personen die achter Big Baby schuilgaan. Tenminste, de personen zijn nu te zien. Later wordt meer bekend over hen. We weten dat ze komen uit steden als Londen tot L.A., maar hun namen zijn nog niet vrijgegeven. Herken jij ze?

20 januari 2021
Marc Alenus