Vestrock uit de zak van Sinterklaas?

Er is nog geen enkele naam bekend, maar toch start vandaag de ticketverkoop al voor de negende editie van Vestrock. Misschien nog net op tijd om aan de sint een ticketje te vragen voor je kroost, want zoals steeds zal de zondag voorbehouden zijn voor de jeugd onder de noemer Vestrock Junior. En als je dan toch bezig bent, waarom dan niet meteen zelf ook een ticket kopen? Vestrock is een van de leukere boutique festivals dat er elk jaar in slaagt met een brede programmatie zowel de meerwaardezoeker als het gezelligheidsbeest aan te spreken.

De locatie (de vesten rond Hulst) blijft bijzonder en de voorzieningen zijn prima. Zo heeft het festival ook een geweldige camping met gratis douches en kan je aan de speciaalbierenbar het eigen bier Vestrock Blond proeven.

De volgende editie van Vestrock vindt plaats op 1, 2 en 3 juni. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via Ticketmaster en de website van het festival. Tot en met 11 februari 2018 is het mogelijk om goedkopere Early Bird tickets te kopen.

2 december 2017
Marc Alenus