Verzamelbox voor 20 jaar Arch Enemy!

Als je plezier hebt gaat de tijd snel,  tot dat besluit kwam recentelijk ook Michael Amott, de ex-gitarist van Carcass/Carnage, die midden jaren negentig Arch Enemy op touw zette. Twintig jaar dat moet gevierd worden!  De band is ondertussen een headliner van formaat waar je niet meer onheen kan, maar wie weet nog hoe het allemaal begon? 

Daarom dat we '1996 - 2017'  ook zo interessant vinden. Alle tien albums (+ een speciaal dubbelalbum met alle covers die de band ooit opnam)  van de band zitten in deze verzamelbox,  te beginnen bij het debuut uit 1996  'Black Earth' de hele reeks albums met frontvrouw Angela Gossow, die voor de doorbaak bij het grote publiek zorgden, tot het laatste album 'Will To Power' met huidig frontvrouw Alissa White-Gluz.

'1996 - 2017' is een uitgebreide verzameling die niet mag ontbreken in de kast van de echte Arch Enemy fan. Kosten nog moeite werden gespaard; alle albums werden opnieuw gemasterd, voorzien van uitgebreid artwork door Costin Chioreanu (At The Gates, Grave, etc), en lyrics en liner notes van de band gegroepeerd in een zesendertig pagina's tellend lp-formaat boek. 

Via Nuclear Blast kan je dit kleinnood al bestellen, en als je echt de hele straat jaloers wil maken kan je ook opteren voor de picture disc versie van deze box. 

12 maart 2018
Bert Gysemans