Valentijn met Jacco Gardner

Op Valentijn stelt Jacco Gardner zijn album ‘Somnium’ voor in STUK: een Belgische première in een unieke 360° luisterervaring en een intieme sfeer.

Eind vorig jaar bracht het psychedische wonderkind Jacco Gardner zijn recente album ‘Somnium’ uit. Met die plaat is hij op Valentijn te gast in STUK, Leuven.

Het bijzondere is dat Gardner deze plaat live brengt met zijn vriendin. Samen speelt het koppel in een quadrofonische opstelling midden in het publiek. Hun samenspel creëert een bijzondere chemie en die springt ongetwijfeld over op het publiek.

Verras je geliefde met een ticket voor dit bijzondere concert. Dat kan natuurlijk door er eentje te kopen, maar wie een e-mail stuurt naar win@damusic.be houdt nog geld over voor een boeketje rozen, want dan mag je gratis naar het concert. Gebruik als onderwerp: “Valentijn met Jacco” en vergeet je naam niet te vermelden zodat je ticket klaar kan liggen aan de balie. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Extra info: Na de release van zijn vorige album ‘Hypnophobia’ trok Gardner naar Lissabon, waar hij zich wijdde aan de letteren, de filosofie en de cinematografie. Het was even stil rond de bejubelde multi-instrumentalist, tot hij eind 2018 zijn nieuwe album 'Somnium' lanceerde. Groovy gitaren en aanstekelijke zangpartijen ruimden baan voor synthesizers en sfeerschepping. Verwacht je dan ook niet aan een doordeweeks concert, want live biedt Somnium een bijzondere luisterervaring. 

11 februari 2019
Marc Alenus