Tweede editie voor Last Night On Earth

Vorig jaar was er de eerste editie van dit nacht-festival, voorafgegaan door een manifest waarin werd uitgehaald naar de kleingeestigheid van vele Nederlandse betonnen concertzalen, waar alleman netjes om 22h30 terug op de stoep staat. Ook dit jaar slaan de redders van de Nederlandse rock Death Alley (pas nog op Roadkill) en Shaking Godspeed de handen terug in elkaar om uit te halen naar de zogenaamde muziekbourgeosie met een festival dat het beste van Speedfest, Sleazefest en Roadburn combineert.  

Buiten optredens van de twee organiserende bands, mag je je ook klaar maken voor optredens van Birth Of Joy (met nieuw werk), het Amsterdamse Need, de Amerikanen van Dirty Fences (ook in Luik te zien rond diezelfde periode) en een all star band The Last Rites Orchestra VS. Santa Cruz de Guerra met oa Guy Tavares, Bob Hogenelst (Birth of Joy), Ron van Herpen en Farida Lemouchi (beiden ex-Devil's Blood). 

Amsterdam is geruild voor Den Haag, afspraak is de nacht van 15 op 16 september, en tickets zijn volop verkrijgbaar via ticketmaster voor de luttele prijs van 19 euro. 

8 augustus 2017
Bert Gysemans