Trix stapt mee met De Studio en Arenberg in Crossing Border

Het grensverleggende en spraakmakende Nederlandse literatuur- en muziekfestival Crossing Border keert na acht jaar terug naar Antwerpen.

Het festivalprogramma bestaat grotendeels uit een opwindende mix van gevestigde internationale schrijvers en opkomend literair talent, afgewisseld met baanbrekende bands. Dit muzikale programma zal door Trix samen met De Studio en Arenberg gecureerd worden.

Deze nieuwe Antwerpse editie vindt plaats op vrijdag 4 en zondag 6 november en sluit aan op het festival in Den Haag, dat dit jaar zijn dertigjarig jubileum viert. Een selectie bijzondere auteurs doet beide festivals aan.

Op vrijdag 4 november 2022 vindt Crossing Border plaats in Arenberg, met PJ Harvey die ons een unieke blik op de literaire en poëtische kant van haar artistieke genialiteit gunt. Ze stelt er dan haar nieuwe boek Orlam voor. De ticketverkoop hiervoor is reeds gestart.

Op zondag 6 november 2022 is De Studio the place to be. Het programma van die dag (met o.a. het muzikale luik) wordt bekendgemaakt in september.

Meer info & tickets: crossingborder.be

 

8 juli 2022
Marc Alenus