Triggerfinger naar Helldorado

Onze eigen Triggerfinger, Captain Catastrophy (Een stuntman die zichzelf in brand steekt), The Urban Voodoo Machine (UK), en Monomyth (NL) zijn bevestigd voor HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow, een gloednieuw heavy rockfestijn met freaky side show dat op zaterdag 18 november in het Eindhovense Klokgebouw plaatsvindt. 

Eerder noteerden we al: Birth Of Joy (NL), Orange Goblin (UK) en Tigre Blanco (NL). Als sideshowacts: The Death Do Us Part Danger Show (UK) en The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash (D).

Op HELLDORADO zijn de bands en de side show acts even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drieëenheid. Een theatrale kruising tussen een freakshow, circus, carnaval, kermis, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw en de Twilight Zone, even ongrijpbaar als betoverend. HELLDORADO oogt gevaarlijk maar is gastvrij en geestig.

De gelimiteerde Daredevil Tickets waren in no time uitverkocht. Vanaf vorige vrijdag  zijn Reguliere Tickets aan 48 euro verkrijgbaar via de website.

 
9 april 2017
Bert Gysemans