Tim Schou brengt debuutplaat uit

Na jarenlang werken aan de singer-songwriter skills, brengt de Deen op 9 april een eigen debuutalbum uit.

De single Comeback mocht alvast dienen als leuke opwarmer voor ‘Hero/Loser’ van Tim Schou. In januari 2021 bracht Schou reeds Comeback uit. Een nummer over vriendschappen en het uit elkaar groeien door de jaren heen. Maar het is als het ware ook een symbool geworden voor de comeback waar de hele wereld naar snakt na een jaar van uitdagingen en sociale ontbering. De song heeft vooral een positieve vibe met een knipoog naar jarennegentigpop. Een catchy, dansbaar deuntje dat best wel even blijft hangen en zorgt voor een glimlach, al is het maar voor even.

Naast Comeback, schreef Schou in 2020 uiteraard nog meer muziek met producers Andreas Ringblom en Søren Christensen. Samen maakten ze ‘Hero/Loser’ dat een verzameling is van authentieke nummers die overlopen van zelfreflectie. Zelfreflectie die vooral gaat over het zijn van een held of een loser in alle onderdelen van het dagelijkse leven.

Als extra promo voor zijn debuutalbum brengt Schou op 26 maart zijn nieuwste single Mad Love uit, met de Deense popartieste Sowfy als featuring artist. Een piepklein akoestisch voorsmaakje kan je alvast terugvinden via deze link. Graag meer van dat.

25 maart 2021
Marjolein De Smet