The Sisters Of Mercy komen terug

De jaren tachtig zijn nog nooit zo alomtegenwoordig geweest als nu met shows van o.a. Kraftwerk en Depeche Mode, het W-festival en met een pak bands die in die donkere jaren hun inspiratie halen.

Ook The Sisters Of Mercy komen opnieuw naar ons land en wel op 4 september in de AB.

De invloedrijke Britse groep werd in 1980 in Leeds opgericht door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. Body and Soul, Temple of Love, Alice en No Time To Cry zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band.

Hoewel ze al lange tijd geen nieuw album meer gemaakt hebben, slagen Endrew Eldritch en zijn kompanen er in zich op het podium constant te blijven heruitvinden, met een mix van hun grootste klassiekers, onuitgegeven pareltjes en splinternieuw werk. In maart 2016 nog bewezen The Sisters Of Mercy met twee sensationele concerten in de AB ontegensprekelijk thuis te horen in het rijtje van legendarische bands.

En ze komen dus terug op 4 september. Tickets voor het concert kosten € 41 en zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari om 11u.

7 februari 2017
Marc Alenus