The Rolling Stones zijn alive and kicking

Ladies en gentlemen, de show goes on.

Dit jaar zitten The Rolling Stones zestig jaar in het vak. Om dit te vieren, trekken ze deze zomer met 'SIXTY’ langs dertien Europese steden in tien landen om te doen wat ze het liefst doen: onderweg zijn en optreden in volle stadions. De aftrap van de gloednieuwe show en productie  'SIXTY’ geven ze op 1 juni in Madrid. Op 11 juli 2022 nemen ze het Koning Boudewijnstadion over in Brussel. Voor de allereerste keer ruilen ze de festivalweide en concertzaal in voor het grootste stadion in België! De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 9u via greenhousetalent.com.

De betreurde Charlie Watts zal moeten toekijken van waar hij ook is, maar Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood zullen er wel bij zijn, vergezeld door drummer Steve Jordan. Omdat het een verjaardagsfeestje  betreft, zullen ze de fans in het Koning Boudewijnstadion trakteren op een setlist vol klassiekers als Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin’ Jack Flash, Tumbling Dice, (I Can’t Get No) Satisfaction, Start Me Up en vele andere hits.

Het zou geen optreden van The Rolling Stones zijn zonder dat er enkele parels uit hun rijk verleden in de setlist opduiken. Welke die precies zullen zijn, is net als de nieuwe productie (een combinatie van een gigantisch podium, innovatieve lichtshow en ultramoderne videobeelden) nog een verrassing.

15 maart 2022
Marc Alenus