Terug naar 1979 met de Boss

De film van 90 minuten bevat tien nooit eerder vertoonde Springsteen-uitvoeringen die zijn geselecteerd uit zijn legendarische Madison Square Garden-shows uit 1979.

Bruce Springsteen en de E Street Band hebben een trailer gedeeld voor de legendarische ‘No Nukes Concerts’ uit 1979. De film is samengesteld uit beelden van de beroemde shows uit 1979 in Madison Square Garden en zal digitaal te zien zijn vanaf 16 november. Fysieke exemplaren volgen op 19 november via Sony Music Entertainment's Premium Content Division in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment.

In de film zullen versies te horen zijn van de toen nog niet uitgebrachte The River en Sherry Darling van publiekslievelingen Badlands, Born to Run en Thunder Road, plus covers van Buddy Holly's Rave On en een versie van Maurice Williams' Stay met gasten Tom Petty, Jackson Browne en Rosemary Butler.

De trailer, met veel beeldmateriaal van de Boss die er prachtig uitziet en  stukjes uit Born to Run, The River en Rosalita (Come Out Tonight) uitvoert, is veelbelovend.

In een persbericht noemde Springsteens ex-manager en coproducent Jon Landau de film "het beste document van dat tijdperk dat we ooit zullen hebben. Het is een pure rockshow van begin tot eind, het energieniveau is transcendent en de beheersing van de kunst en het ambacht van rockmuziek is ontzagwekkend."

25 september 2021
Marc Alenus